Fysiotherapie Zeeburg blijft open!

Fysiotherapie Zeeburg heeft ervoor gekozen om open te blijven voor de mensen die de zorg graag op de praktijk willen voortzetten en daar ook tot in staat zijn. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat mensen zich, juist in deze tijden, gezond en fit (blijven) voelen.

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de mensen die liever toch niet naar de praktijk komen en toch zo fit mogelijk willen blijven. Zij verdienen ook de beste zorg. Voor deze mensen hebben wij alternatieven bedacht.

Hieronder informeren wij u over de maatregelen die wij hebben genomen in de praktijk en hoe het videobellen of een telefonisch consult in werking wordt gezet.

Praktijk blijft open, welke maatregelen zijn er?

Onze praktijken blijven gewoon open en de behandelingen kunnen doorgaan op voorwaarde dat je geen verkoudheids- of griepklachten hebt. De behandeling kan gewoon doorgaan wanneer je langer dan twee weken geleden in een risicogebied bent geweest, maar geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten hebt. Bij twijfel kun je gewoon contact opnemen met de praktijk.

 

Wij staan voor gezondheid! We gaan daarom uitermate zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals men dat van een hoog aangeschreven vertrouwde fysiotherapiepraktijk kunt verwachten. Mocht de fysiotherapeut vanwege klachten niet aanwezig kunnen zijn, dan word je daar persoonlijk over geïnformeerd. We vinden dan samen een passende oplossing.

Fysiotherapie op afstand

Een video- of telefonisch consult

De therapeut kan telefonisch de voortgang bespreken en de nodige huiswerkoefeningen via e-mail of de physitrack toesturen. Ook kan er een (video) consult plaatsvinden. De zorgverzekeraars hebben deze vorm van behandeling goedgekeurd. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.  

Hoe werkt video of telefonisch consult?

Bij het telefonische consult zal de fysiotherapeut je bellen op je huisnummer of 06-nummer. Dan wordt de status van je behandeling, je huidige klachten en de voortgang van de behandeling besproken. Daaropvolgend kunnen we je huiswerkoefeningen geven via physitrack of via de e-mail als je dat liever hebt. 

Bij een (video)consult via je mobiele telefoon heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om via Whatsapp of physitrack te bellen. Hiervoor heb je natuurlijk wel een smartphone nodig. Het merk maakt niet uit. Wanneer je nog geen Whatsapp hebt is dat natuurlijk geen probleem, dan kan je via de appstore de ‘’Whatsapp’’ app downloaden en toevoegen aan je apps. Mochten er huiswerkoefeningen nodig zijn, dan kan je na het (video)consult deze ook naar je e-mail of physitrack toegestuurd krijgen. 

Wij begrijpen dat dit voor de meeste mensen nieuw is en hebben er alle begrip voor dat je vol  met vragen zit. Wij zitten daarom voor u klaar om u uitgebreid en stap voor stap uit te leggen hoe deze manier van behandelen en consulten werkt. U zult erachter komen dat dit makkelijker is dan u denkt.

Ben je nog niet onder behandeling bij ons? Neem dan snel contact op met Fysiotherapie Zeeburg of kijken op www.fysiotherapie-zeeburg.nl We informeren je graag verder.

 

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×