Durft u door het Coronavirus niet naar de Fysiotherapeut te gaan, ondanks dat u klachten heeft? Fysiotherapie Zeeburg heeft de oplossing!

Ondanks dat wij alle maatregelen hebben genomen om gewoon patiënten te kunnen ontvangen en te behandelen in onze praktijken, kunnen wij het ons voorstellen dat u het niet aandurft om naar de praktijk te komen vanwege het Coronavirus. Wij snappen dat u ondanks dat toch aan uw klachten geholpen wil worden. Wij bieden daarom nu fysiotherapie op afstand aan. Van het intakegesprek tot aan oefening (voor)doen tot aan het zelf doen van huiswerkopdrachten, Fysiotherapie Zeeburg maakt het allemaal mogelijk! Dit doen wij middels telefoon en Laptop. Wij informeren u welke stappen u thuis moet nemen om dit allemaal mogelijk te maken. Het is makkelijker dan u denkt! Neem daarom nu contact met ons op en boek je
behandeling op afstand nu in!

Online begeleiding

Onze professionele fysiotherapeuten hebben al geruime tijd ervaring met online coaching en begeleiding. Voor bijvoorbeeld ouderen doen wij dit al veel. Ook middels begeleiding op afstand kunnen wij uw helpen aan u klachten zodat u minder of zelfs helemaal geen pijn meer heeft. Middels het online consult bespreken we uw klachten en vertellen wij hoe u hier het beste mee om kan gaan. U kunt oefeningen doen terwijl wij meekijken. Hierdoor kunnen wij u corrigeren en u begeleiden naar optimale gezondheid. 

Online fysiotherapie oefeningen

Online fysiotherapie oefeningen. Afhankelijk van uw klachten krijgt u van uw therapeut online oefeningen voorgeschreven. Dit kan zijn in de vorm van online beelden die u dat nadoet of de fysiotherapeut doet de oefening eerst voor en u herhaalt de oefening dan. Wij houden de voortgang van uw prestaties en herstel zorgvuldig bij en passen wij de behandeling na elk consult aan. Middels physitrack zorgen wij ervoor dat uw huiswerkoefeningen kunt doen. Dit gaan wij zo snel mogelijk voor u inregelen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u zich snel weer fit voelt!

*Het kan zijn dat uw klachten toch te complex zijn en dat u naar de praktijk moeten komen. Dit is geen probleem. Wij zorgen voor gepaste maatregelen. Zo zullen er alleen therapeuten aanwezig zijn in optimale gezondheid!

Maak een afspraak voor een online fysiotherapie consult

×