Schouder-Fysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg

Schouder fysiotherapie

Schouder fysiotherapie richt zich op klachten van de schouder. De schouder is een complex gewricht dat bij bijna alle bewegingen betrokken is; bij het werk, het huishouden, sporten en in de weer zijn met de kinderen.

Pijnklachten van de schouder kunnen dan ook vele oorzaken en gedaanten hebben. Dit kan continu zijn of alleen bij beweging en soms uitstralen naar de arm, pols of hand.

Schouder Fysiotherapie

Voor wie is Schouder fysiotherapie?

De fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het schoudergewricht, zijn breed inzetbaar voor schouderklachten.Of het nu een ernstige blessure is of een vervelend gevoel, wij raden altijd aan om met schouderklachten niet te wachten. Lichte klachten kunnen namelijk ook uitmonden in ernstige klachten, omdat rust geven aan de schouder een lastige opgave is. Wij kunnen onder meer helpen bij:

Frozen shoulder
Schouderinstabiliteit
Schouderluxatie (schouder uit de kom)
Peesscheuringen en ontstekingen
Subacromiaal pijnsyndroom

Slijmbeursontsteking

Ook kunnen wij helpen bij het optrainen naar een schouderoperatie en bij het revalideren na de schouderoperatie. Zo gaat u fit de operatie in en herstelt uw schouder sneller van de operatie.

 

Schouder Fysiotherapie

Behandelingen bij schouderklachten

De plek waar men pijn heeft is vaak makkelijk aan te wijzen. De schouder is echter een complex onderdeel van het bewegingsapparaat en daarom is niet makkelijk om direct de oorzaak van de klachten aan te wijzen. De behandeling van schouderklachten gebeurd daarom ook door een combinatie van onder meer onderstaande therapieën:

Manuele therapie
Belasting- en houdingsanalyses
Dry needling
Triggerpoint therapie
Masseren van de nek- en schouderspieren
Mobiliteitsoefeningen met een therapeut
Borst en bovenbuik onderzoek
Echografie en shockwave therapie

 

Schouder-Fysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg
Hoe het gaat

Schouder fysiotherapie bij Fysiotherapie Zeeburg

Michael, kevin, Taissia, Alexander en Sara zijn bij ons gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten en hebben daarvoor aanvullende opleidingen gedaan. De combinatie van deze kennis en ervaring zorgt voor het effectief behandelen van problemen die te maken hebben met de zenuwen, spieren en gewrichten in de schouder.

Doordat onze therapeuten veel patiënten ziet met schouderklachten, kunnen wij naast effectief behandelen, ook adviseren op het gebied van preventie, nazorg en zelfzorg.
Wij zijn goed bereikbaar via de telefoon en via de mail. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we u meer vertellen over de mogelijkheden die onze praktijk u kan bieden.

Farid Mouchan

Ik kon mijn scouder niet meer bewegen. Het bleek een slijmbeursontsteking. Nadat deze over was was mijn schouder nog stijf. Kevin heeft mij goed geholpen, ik kan mij werk weer volledig doen.

Deef Slotenmaker

Na een val op mijn schouder contact opgenomenmet Fysiotherapie Zeeburg. Schouder bleek uit de kom te zijn geweest. Met een paar behandelingen had ik de kracht weer helemaal terug.

Heeft u schouder fysiotherapie nodig?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak

×