Manuele therapie

Manuele Therapie

Tijdens een Manuele behandeling richt de therapeut zich vooral op de wervelkolom. De therapeut zal kijken naar de bewegingen Vanaf het hoofd, naar de nek en schouders tot aan de onderkant van de rug. Waar nodig wordt het gewricht gecorrigeerd en terug gezet in de juiste houding.

Heeft u pijnklachten in een van deze delen van het lichaam? Wacht dan niet langer en bel om een afspraak in te plannen!

Neem direct contact op.

  Klachten

  Heeft u last van:

  Hoofd- en nekpijn
  Nek- en schouderklachten
  Lage rugklachten

  Hoge rugklachten
  Duizeligheid bij het bewegen van de nek
  Kaakklachten
  Heupklachten
  Klachten aan uw hand of pols

  Manuele therapie kan een goede oplossing zijn voor deze klachten. Onze manueel therapeuten kijken graag wat ze voor u kunnen doen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

   

  Manuele therapie

  Manuele therapie:

  Heeft u pijn bij het bewegen van uw gewrichten of is bewegen moeilijk? Dan biedt een manueel therapeut uitkomst. De effecten van de behandeling zijn snel merkbaar. Manuele therapie wordt vaak gebruikt bij nekklachten, hoofdpijn en rugklachten. Het doel van manuele therapie is om uw gewrichten beter te laten werken door het corrigeren van uw houding.

   

  Hoe het gaat

  De behandeling:

  Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die een extra opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Hierin heeft hij of zij extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder de wervelkolom. De manueel therapeut gebruikt specifieke technieken om u van uw pijnklachten af te helpen. Tijdens de behandeling heft de manueel therapeut blokkades op en corrigeert deze waar nodig door middel van het bewegend functioneren van uw gewrichten. Er wordt gewerkt aan het weefsel wat zorgt voor de blokkade. Verder geeft de therapeut u instructies, advies en begeleiding.

  Niels Verbeek

  Fysiotherapie Zeeburg biedt uitstekende manuele therapie, waarbij deskundige therapeuten met zorg en precisie behandelingen uitvoeren. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar effectieve manuele therapie.

  Marcel IFIXIT

  Top, wat ben ik hier fijn behandeld!

  Voor wie?

  Voor wie is manuele therapie geschikt?

  Als u een gewricht slecht kunt bewegen, of daar pijn bij hebt, biedt manuele therapie uitkomst. De effecten van manuele therapie zijn meestal direct na de behandeling merkbaar. Uw gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker. Al tijdens het onderzoek bij de eerste afspraak blijkt of en hoe uw klacht verholpen kan worden. U krijgt direct duidelijkheid over de verdere behandeling.

  Heeft u manuele therapie nodig?

  Wacht dan niet langer en maak een afspraak

  ×