Orthopedische-revalidatie-Fysiotherapie-Zeeburg

Orthopedische Fysiotherapie

Orthopedische fysiotherapie richt zich op klachten van het bewegingsapparaat. Dit zijn de botten, spieren en gewrichten. Orthopedische fysiotherapie wordt ook wel orthopedische revalidatie genoemd. Dit komt omdat deze tak van fysiotherapie belangrijk is bij het revalideren van operaties en het herstel van sportblessures.

Orthopedische Fysiotherapie

Voor wie is Orthopedische Fysiotherapie?

De fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in orthopedische revalidatie zijn breed inzetbaar. Ze zijn bijvoorbeeld nauw betrokken wij bij het voorbereiden op en revalideren van operaties aan het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan onder meer schouder, heup, knie-en enkeloperaties.

Bij sportblessures begeleiden ze sporters om weer op hun oude niveau te komen, door het geblesseerde lichaamsdeel of gewricht weer sterk te maken. Ook wordt daarbij sterk gekeken naar het voorkomen van nieuwe blessures.

 

Orthopedische Fysiotherapie

Blessures en operaties

Orthopedische fysiotherapie is inzetbaar bij een groot aantal blessures en operaties. Mogelijk bent u in traject voor een de onderstaande. Staat uw operatie of blessure er niet bij? Neem gerust contact met ons op om ernaar te vragen.

Kruisbandletsel
Meniscusletsel
Spierblessures
Complexe botbreuken
Voor en na operaties aan de heup, knie, enkel, pols en schouder

 

Orthopedische-revalidatie-Fysiotherapie-Zeeburg
Hoe het gaat

Orthopedische fysiotherapie bij Fysiotherapie Zeeburg

Wij hebben meerdere therapeuten binnen onze praktijk die extra opleidingen hebben gedaan op het gebied van orthopedische revalidatie. Doordat wij veel patiënten zien met deze klachten, hebben onze fysiotherapeuten ook bovengemiddeld veel ervaring met dit soort klachten.

Wij zijn dus bijzonder goed uitgerust om u te helpen bij klachten van gewrichten, botten, spieren of pezen. We komen dan ook graag met u in contact.
Wij zijn goed bereikbaar via de telefoon en via de mail. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we u meer vertellen over de mogelijkheden die onze praktijk u kan bieden.

Hans Kleremaker

Na mij nieuwe heup terecht gekomen bij Fysiotherapie Zeeburg om te revalideren. Kan niets anders zeggen dat ik supergoed geholpen ben. Ik kan meer & meer en voel steeds zekerder.

Maaike

Fysiotherapie Zeeburg heeft mij geholpen om goed voor te bereid te zijn op mijn meniscus operatie. Door deze voorbereiding is mijn herstel veel spoediger gegaan dan verwacht. Erg blij mee geweest!

Heeft u Orthopedische fysiotherapie nodig?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak

×