Knie-fysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg

Knie fysiotherapie

Knie fysiotherapie richt zich op klachten van de knie. Pijnklachten van de knie kunnen vele oorzaken en gedaanten hebben. Ze kunnen ontstaan door een kleine misstap tijdens het lopen, of er kan blessureleed optreden bij het sporten. Ook voor en na operaties is knie fysiotherapie geschikt voor een beter en sneller herstel.

Knie Fysiotherapie

Voor wie is knie fysiotherapie?

De fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het kniegewricht, zijn breed inzetbaar voor knieklachten. Of het nu een ernstige blessure is of een vervelend gevoel, wij raden altijd aan om met knieklachten niet te wachten. Lichte klachten kunnen namelijk ook uitmonden in ernstige klachten, omdat rust geven aan de knie een lastige opgave is. Wij kunnen onder meer helpen bij:

Herstel van meniscusletsel
Gescheurde knie- en kruisbanden
Peesontstekingen
Slijmbeursontsteking
Verstuiking

Ontsteking (artritis)

Ook kunnen wij helpen bij het optrainen naar een knieoperatie en bij het revalideren na de knieoperatie. Zo gaat u fit de operatie in en herstelt uw knie sneller van de operatie.

Knie Fysiotherapie

Behandelingen bij knieklachten

Pijnklachten aan de knieën kunnen door veel zaken veroorzaakt worden. De klachten staan vaak ook in verbinding met klachten aan de voeten, enkels en heupen. De behandeling van knieklachten gebeurd daarom ook door een combinatie van onder meer onderstaande therapieën:

Krachtoefeningen
Podotherapeutische zolen
Stabiliteits- en balansoefeningen
Dry needling
Analyse van de voetstand en het looppatroon

Mobiliteitsoefeningen met een therapeut
Medical taping en sporttape
Echografie en shockwave therapie

 

Knie-fysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg
Hoe het gaat

Knie Fysiotherapie bij Fysiotherapie Zeeburg

Michael, kevin, Taissia, Alexander en Sara zijn bij ons gespecialiseerd in het behandelen van knieklachten en hebben daarvoor aanvullende opleidingen gedaan. De combinatie van deze kennis en ervaring zorgt voor het effectief behandelen van problemen die te maken hebben met de banden, spieren en botten in het kniegewricht.

Doordat onze therapeuten veel patiënten ziet met knieklachten, kunnen wij naast effectief behandelen, ook adviseren op het gebied van preventie, nazorg en zelfzorg.
Wij zijn goed bereikbaar via de telefoon en via de mail. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we u meer vertellen over de mogelijkheden die onze praktijk u kan bieden.

P. Rijners

Na mijn meniscusoperatie bij Fysiotherapie Zeeburg gerevalideerd. Heel blij mee!

Ben de Kleine

Tijdens een voetbalwedstrijd een blessure opgelopen. Gescheurde kruisbanden. Door het team van Fysiotherapie Zeeburg uitstekend opgevangen. Echte experts

Heeft u knie fysiotherapie nodig?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak

×