Personal Training

Personal training is geschikt voor mensen die doelgericht sterker, fitter, gezonder en slanker willen worden. Onze personal trainer heeft een brede kennis over lichaam en geest. Samen met jou wordt een plan opgesteld met de juiste voeding, training en zelfzorg.

Neem direct contact op.

  Voor wie is Personal Training?

  Iedereen die aan zijn fysieke en mentale gezondheid wil werken, kan terecht bij een personal trainer. Bij personal training werk je doelgericht aan een gezond, sterk en esthetisch lichaam. Naast een persoonlijk trainingsschema wordt goed gekeken naar welke voeding bij jou past, wat je slaappatroon is, hoe je omgaat met stress en meer.

  Waarom Personal Training?

  Personal training is persoonlijk, dus volledig op jouw afgestemd. Samen met de personal trainer stem jij realistische doelen af die horen bij jouw niveau.

  Je kunt een personal trainer dus inzetten voor het verbreken van persoonlijke records, maar ook wanneer jij een begin wil maken sporten en nog niet weet wat bij jou past. Beginners en gevorderden, iedereen heeft baat bij een personal trainer.

  Personal-training-Fysiotherapie-Zeeburg

  Personal Training bij Fysiotherapie Zeeburg

  Bij Fysiotherapie Zeeburg train je met een professionele personal trainer in onze moderne sportfaciliteit in Amsterdam-Oost. Onze personal trainers hebben ruime ervaring met effectieve voedingspatronen, trainingsschema’s en doelgericht trainen.

  Daarnaast hebben zij toegang tot de kennis en hulp van fysiotherapeuten. Fysiotherapie Zeeburg is een praktijk met een belangrijke focus op sportblessures en orthopedie. Wij zien dagelijks veel sporters in onze praktijk en onze behandelmethoden zijn hierop afgestemd. Ook dat maakt dat de personal training nóg beter is afgestemd op wat u nodig heeft.

  Benieuwd naar
  de mogelijkheden?

  ×