Fysiotherapie

Iets te snel een boodschap doen of die zware kist verplaatsen. Sprinten naar de trein, de keukenkastjes schoonmaken of een extra rondje met de hond: moet kunnen, toch? Dit soort alledaagse bewegingen kunnen een belemmering zijn als u last heeft van pijn of een chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt u van uw pijnklachten af.

Neem direct contact op.

Betrouwbaar

Begrip in Amsterdam Oost,
door jarenlange ervaring

Persoonlijk

Persoonlijk betrokken bij
AL onze patienten

Transparant

Open- en eerlijkheid
zit in ons DNA

Klachten

Heeft u last van:

Verminderde spierkracht
Stijve of pijnlijke spieren
Gezwollen gewrichten
Evenwichtsstoornissen
Vermoeidheidsverschijnselen
Artrose
Longproblemen
Hart- en vaatziekten
Diabetes
Fysiotherapie

Fysiotherapie: een oplossing voor veel pijnklachten

Fysiotherapie kan op verschillende manieren worden aangeboden. Afhankelijk van de klacht zal de fysiotherapeut bekijken welke behandeling u het meest zal helpen. Zo zorgen wij ervoor dat uw lichaam weer op de juiste manier werkt en u geen klachten meer heeft. Onze gediplomeerde fysiotherapeuten zullen er alles aan doen om uw pijn te ontdekken en te verhelpen.

Hoe het gaat

Wat doet uw fysiotherapeut?

Na het intakegesprek maakt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op maat aan de hand van uw klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, banden, gewrichten en zenuwen). Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Naast fysieke behandeling krijgt u soms ook oefeningen van de fysiotherapeut. Het doel is om meer kracht, coƶrdinatie en lenigheid te krijgen. Deze oefeningen zijn maatwerk, toegespitst op uw klachten en lichaam. Goede communicatie tussen u en de fysiotherapeut is essentieel voor uw herstel. Het is belangrijk dat u goed aangeeft wat u voelt en vragen stelt. Zo komt u samen met de fysiotherapeut tot een optimaal resultaat.

Rolf Wouters

In eerste instantie kwam ik bij Zeeburg om van mijn migraine af te komen. Maar gaande weg merkte ik dat mijn lichaam ook veel soepeler werd. Dankzij Zeeburg is mijn leven een stuk leuker geworden! ?

Jerry Groot

Wat een kundige therapeuten. Na keurig te zijn ontvangen heeft er een zeer uitgebreid lichamelijk onderzoek plaatsgevonden. Er werd echt tijd voor mij genomen. Hierdoor is de oorzaak van mijn klachten helemaal duidelijk geworden. Ik ben nu vier keer geweest en ben al bijna van mijn klachten af. Echt geweldig!

Benieuwd naar welke behandeling bij u past?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak

× Stuur ons een WhatsApp berichtje.