Overzicht specialismen

kinderfysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen, met name gericht op het bewegend functioneren van het zich ontwikkelende kind.
Orthopedische-revalidatie-Fysiotherapie-Zeeburg

Orthopedische revalidatie

Orthopedische fysiotherapie richt zich op klachten van het bewegingsapparaat. Dit zijn de botten, spieren en gewrichten. Orthopedische fysiotherapie wordt ook wel orthopedische revalidatie genoemd.
Kaak-fysiotherapie Fysiotherapie Zeeburg

Kaakfysiotherapie

Kaakklachten worden meestal veroorzaakt door het kaakgewricht of de kauwspieren. Daarnaast bestaan er ook kaakklachten die voor je gevoel misschien helemaal niets te maken hebben met je kaak. 

rugfysiotherapie-fysiotherapie-Zeeburg

Rugfysiotherapie

Rug fysiotherapie richt zich op klachten aan de de rug. Rugklachten kunnen ontstaan bij een acute handeling, zoals een val, waarbij de spieren, pezen of botten scheuren of breken of het ineens in je “rug schiet”.
Schouderfysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg

Schouderfysiotherapie

Schouder fysiotherapie richt zich op klachten van de schouder. De schouder is een complex gewricht dat bij bijna alle bewegingen betrokken is; bij het werk, het huishouden, sporten en in de weer zijn met de kinderen.

Kniefysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg

Kniefysiotherapie

Knie fysiotherapie richt zich op klachten van de knie. Pijnklachten van de knie kunnen vele oorzaken en gedaanten hebben. 

Oncologie-fysiotherapie-Fysiotherapie-Zeeburg

Oncologie fysiotherapie

Veel mensen krijgen direct of indirect te maken met de diagnose kaner en dat heeft een grote impact op het leven. Wanneer men de diagnose kanker heeft overwonnen is er vaak sprake van restverschijnselen.

Benieuwd naar welke behandeling bij u past?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak

×