Medische Fitness

Bewegen kan in veel gevallen bijdragen aan uw herstel en zorgen dat klachten niet terugkeren. Om veilig en verantwoord te sporten na uw behandeling, of om preventief te sporten en zo de kans op terugkerende klachten te verkleinen, kunt u gebruik maken van ons medische fitness abonnement.

Neem direct contact op.

  Sporten onder begeleiding van fysiotherapeuten

  Vanzelfsprekend zijn onze fysiotherapeuten goed bekend met het bewegingsapparaat. Op basis van uw klachten kan gerichte fitness ervoor zorgen dat uw klachten niet meer terugkomen. De fysiotherapeut is bekend met uw klacht en stelt samen met u een persoonlijk schema op waarin gerichte oefeningen worden gedaan, zodat de spieren en gewrichten in het behandelde lichaamsdeel op de juiste manier in beweging blijven.

  Waarom Medische Fitness?

  Er is groeiend bewijs dat lichaamsbeweging een gunstig effect heeft op ons lichamelijk en mentaal functioneren. Wij zien dat mensen die klachten hebben en na de behandeling gaan sporten, over het geheel minder lichamelijke klachten ontwikkelen of daar sneller van herstellen.

  Om het risico op sportblessures zo klein mogelijk te houden, is het verstandig u zeker in het begin, te laten begeleiden door een fysiotherapeut.

  Medische-Fitness-Fysiotherapie-Zeeburg

  Medische Fitness bij Fysiotherapie Zeeburg

  U traint bij ons twee keer per week in onze moderne oefenzaal, die is voorzien van medische fitness apparatuur. De aanwezige Fysiotherapeuten of Personal Trainers helpen u bij het volgen van uw trainingsschema.

  De medische fitness wordt gegeven op maandag en donderdag van 16:00 – 17:00 met een abonnement van 30,- per maand.

  Maak direct een afspraak voor een intakegesprek met uw therapeut via het contactformulier.

  Benieuwd naar
  de mogelijkheden?

  ×