Onze kniefysiotherapie specialisten

Michael, Kevin, Taissia, Alexander en Sara vormen bij ons het Knie Fysiotherapie team. Zij vertellen u graag meer over hun achtergrond en ervaring.

Michael Singh

In 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en sinds 2019 werkzaam bij fysiotherapie Zeeburg. Na het afronden van mijn studie ben ik onder andere werkzaam geweest als bedrijfsfysiotherapeut.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het doen van werkplekonderzoeken en het behandelen van werk gerelateerde klachten zoals CANS en hoofdpijnklachten. Ook het trainen, coachen en begeleiden van zowel individuen als groepen is iets wat ik erg leuk vindt. Hier heb ik ook tijdens de opleiding Sport & Bewegen veel ervaring mee opgedaan.

Ik heb ervaring met manuele mobilisatie technieken (volgens het Mulligan concept) en manuele triggerpoints. In september 2020 zal ik starten met de opleiding tot manueel fysiotherapeut.

Ook sport is ontzettend belangrijk voor mij! Zowel persoonlijk als door mijn werk begrijp ik hoe belangrijk het is voor de patiënt om spoedig weer volledig te kunnen bewegen of sporten. Ook zelf ben ik een fanatiek sporter, het liefst ben ik aan het hardlopen, voetballen of tennissen.

Kevin Coenraad

Tekst volgt nog

Taissia Nijland

Ik heb de studie Fysiotherapie gedaan bij Thim van der Laan in Utrecht, waar ik in 2000 ben afgestudeerd. Tijdens het eerste studiejaar Fysiotherapie heb ik tevens de 3 jarige opleiding Holistische Massagetherapie (HOLOS) afgerond. Vanaf 2001 ben ik met veel plezier werkzaam bij praktijk Fysiotherapie Zeeburg, alwaar ik in de praktijk heb ervaren dat beide studies elkaar goed aanvullen.

In de loop der jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden verder uitgebreid en ben ik gaan ontdekken waar mijn affiniteiten liggen. Ik haal veel voldoening uit het behandelen/begeleiden/coachen van patiënten vanuit een positieve benadering, waarbij het mijn voorkeur heeft om zoeken naar ‘mogelijkheden’, welke zo veel mogelijk aansluiten bij de wensen van de individuele patiënt.

Alexander Shachaf

Tekst volgt nog

Alexander-Fysiotherapie-Zeeburg

Sara Reed

Tekst volgt nog

Alexander-Fysiotherapie-Zeeburg

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×