Onze kaakfysiotherapie specialist

Michael is bij ons de Kaak fysiotherapie specialist team. Hij vertelt u graag meer over zijn achtergrond en ervaring.

Michael Singh

In 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en sinds 2019 werkzaam bij fysiotherapie Zeeburg. Na het afronden van mijn studie ben ik onder andere werkzaam geweest als bedrijfsfysiotherapeut.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het doen van werkplekonderzoeken en het behandelen van werk gerelateerde klachten zoals CANS en hoofdpijnklachten. Ook het trainen, coachen en begeleiden van zowel individuen als groepen is iets wat ik erg leuk vindt. Hier heb ik ook tijdens de opleiding Sport & Bewegen veel ervaring mee opgedaan.

Ik heb ervaring met manuele mobilisatie technieken (volgens het Mulligan concept) en manuele triggerpoints. In september 2020 zal ik starten met de opleiding tot manueel fysiotherapeut.

Ook sport is ontzettend belangrijk voor mij! Zowel persoonlijk als door mijn werk begrijp ik hoe belangrijk het is voor de patiënt om spoedig weer volledig te kunnen bewegen of sporten. Ook zelf ben ik een fanatiek sporter, het liefst ben ik aan het hardlopen, voetballen of tennissen.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×