Tamara Kroon

Wie ben ik?

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vervolgens heb ik de opleiding pedagogiek gevolgd en in 2009 afgerond. In 2016 heb ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut gedaan.
Ik vind het ontzettend boeiend om met kinderen en hun ouders te werken. Gedrag en bewegen hangen vaak samen, ik vind het een uitdaging om te zoeken naar die verbinding om vervolgens passende adviezen te kunnen geven. Samenwerken met andere betrokkenen vind ik daarbij essentieel! Het is fantastisch om te zien als een kind nieuwe stappen maakt in zijn ontwikkeling. Daarnaast vind ik het belangrijk te weten wat er speelt in de buurt, om zo sámen te kunnen zorg dragen voor een veilige, stimulerende woon- en speelomgeving. Wat heb ik toch een leuk en veelzijdig vak!
Mijn interessegebieden zijn:
Zuigelingen, 0-4 jaar, obesitas, hoofdpijn, complexe hulpvragen bij kinderen met problemen op meerdere ontwikkelingsgebieden, gedragsproblematiek i.c.m. motorische problemen 0-12 jaar bv. overstrekken/ tenenlopen/ ASS/ AD(H)D/ bewegingsangst
Mijn werkzaamheden zijn in de praktijk en aan huis. Ook werkzaam op SBO Het Spectrum. Verder ben ik betrokken bij de organisatie van de wijktafel Indische Buurt vanuit Wijkzorg Oost.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×