Priene Schaap

Wie ben ik?

In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vervolgens heb ik meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van de kinderfysiotherapie, waaronder NDT kinderen, SI, meerdere cursussen op het gebied van de fijne (schrijf-) motoriek, kinderen met autisme en kinderen met een verstandelijke beperking.
Ik heb veel ervaring met het behandelen van kinderen met een achterstand in de motorische ontwikkeling, al dan niet in combinatie met een probleem op het gebied van de sensorische informatieverwerking en of een vorm van autisme of verstandelijke beperking.
De afgelopen jaren heb ik voornamelijk op verschillende scholen voor speciaal onderwijs gewerkt. Nu werk ik, vanuit de praktijk, op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Daarnaast behandel ik kinderen, met uiteenlopende problemen op motorisch gebied, in de praktijk.
Ik heb ervaren dat kinderen veel dingen wat ze nog niet kunnen, wel kunnen leren door eerst goed te onderzoeken waar ze specifiek moeite mee hebben, dit samen in kleine stapjes te gaan oefenen en vooral veel vertrouwen te geven dat ze het kunnen. Hierdoor beleef ik veel plezier in het werken met kinderen.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×