Peggy van Dorsten

Wie ben ik?

In 1995 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut. Hierna heb ik de opleiding-sportfysiotherapie afgerond bij het IAS op Papendal. Ik heb enige jaren als Fysiotherapeut gewerkt zowel in Nederland als in het buitenland waarbij ik veel aandacht schonk aan sportrevalidatie training. In 2004 ben ik als fysiotherapeut begonnen in Amsterdam West waar ik tot 2015 met hart en ziel heb gewerkt en diverse cursussen heb gevolgd voor chronische doelgroepen. In 2015 ben ik onderdeel geworden van de maatschap Fysiotherapie Zeeburg, sinds 2020 leid ik deze samen met Victoria Nicol.
Vanuit een passie voor vitaliteit, positieve gezondheid en de liefde voor het vak, probeer ik een bijdrage te leveren in een toename van levenskwaliteit, het bereiken van geluk en duurzame inzetbaarheid. Vanuit die visie dat alles maakbaar is in het leven tracht ik alle processen die op mijn pad komen op deze wijze te beïnvloeden. Ook in team verband gericht op een interactie met medemens en omgeving. Respect, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid staan hierin centraal. Met als resultaat zelfontplooiing en het ontwikkelen van eigen talenten en verruimen van scoop en werkplezier.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×