Parkinson

Parkinson is een hersenziekte die zich uit op veel verschillende manieren. Parkinson wordt meestal geassocieerd met trillende handen, echter uit de ziekte zich bij geen mens op dezelfde manier. Mede hierom is het een enorm ingewikkelde, complexe ziekte. Het kan iedereen treffen. Jong, oud, man en vrouw. Er wordt ontzettend veel onderzoek naar de ziekte gedaan. Hoe ontstaat het en hoe kunnen we het genezen zijn vragen waar nog niemand het concrete antwoord op heeft.

Neem direct contact op.

  Parkinson

  Specifieke deskundigheid

  Door het doen van onderzoek is er steeds meer kennis. Zo leren we steeds beter de ziekte te herkennen, vaak al in de beginfase. Moeite met lopen, praten en aankleden of evenwichtsproblemen, maar ook depressie en psychische problemen kunnen duiden op de complexe ziekte. Door deze verscheidenheid aan problemen is multidisciplinaire zorg nodig. Specifieke deskundigheid is daarom cruciaal.

  Parkinson

  Zeker bewegen met Parkinson:

  Om patiƫnten met Parkinson optimale zorg te kunnen bieden is er, in samenwerking met Parkinsonnet, een landelijk dekkend netwerk. Bij Fysiotherapie Zeeburg zijn er een aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam die aangesloten zijn bij dit landelijke netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiƫnten met de ziekte van Parkinson en parkinsonisme.

  www.parkinsonnet.nl

  Parkinson

  Tips om zelf uw klachten te verminderen en informatie over wat wij voor u kunnen doen?

  Het gaat erom dat u zich zo goed mogelijk in het dagelijks leven kunt blijven bewegen en dat u op een verantwoorde manier actief blijft. Het is vooral belangrijk om tijdig actie te ondernemen. Wacht niet tot uw conditie verminderd is, maar houd deze op peil. Zorg dat u voldoende blijft bewegen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen u hier uitgebreid in begeleiden en ondersteunen.

  Rolf Wouters

  In eerste instantie kwam ik bij Zeeburg om van mijn migraine af te komen. Maar gaande weg merkte ik dat mijn lichaam ook veel soepeler werd. Dankzij Zeeburg is mijn leven een stuk leuker geworden! ?

  Jerry Groot

  In eerste instantie kwam ik bij Zeeburg om van mijn migraine af te komen. Maar gaande weg merkte ik dat mijn lichaam ook veel soepeler werd. Dankzij Zeeburg is mijn leven een stuk leuker geworden! ?

  Therapeuten

  De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

  Margreet Hazewindus

  Ivonne Visser

  Meer informatie nodig over het ParkinsonNet?

  Wacht dan niet langer en maak een afspraak

  ×