Margreet Hazewindus

Wie ben ik?

Ik werk als Algemeen Fysiotherapeut meer dan 40 jaar bij Fysiotherapie Zeeburg. Naast mijn baan bij het Fysiotherapie Onderwijs heb ik altijd parttime in de eerste lijn gewerkt op maandag en vrijdag. Mijn specialisatie zijn klachten van het houdings-en bewegingsapparaat veroorzaakt door overbelasting ten gevolge van een onjuiste (zit/werk)houding of beweging. De klachten kunnen ook veroorzaakt worden door (onbewuste) spanning/stress in het lichaam. Bewustwording van deze symptomen, bewust worden van de eigen houding en beweging onder begeleiding van de fysiotherapeut laat snel vermindering van klachten voelen.
Verder ben ik aangesloten bij ParkinsonNet en behandel ik zowel in de praktijk als bij de cliënt thuis mensen met de Ziekte van Parkinson. Samen met collega Ivonne Visser hebben wij op de maandagmiddag in Flevopoort een Parkinson beweeggroep met enthousiaste deelnemers.
Postoperatieve patiënten, denk aan bv. nieuwe heup/knie, behandel ik zowel thuis als later ook in de praktijk.
Het meest recent heb ik de e-learning gedaan van het landelijk netwerk voor revalidatie Coronapatiënten in de eerste lijn van Chronisch ZorgNet.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Call Now ButtonBel ons op 020-6652856
×