Nelleke van Zijverden

Wie ben ik?

Tot 2005 heb ik een aantal jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en onderwijs. Toen besloot ik het roer om te gooien en ben ik fysiotherapie gaan studeren. Dat vind ik nog altijd een goede keus: fysiotherapie is het mooiste vak dat er is. Het werk is zeer afwisselend en je kunt je blijven ontwikkelen, wat ik dan ook graag doe.
Zo heb ik onder meer deze vervolgopleidingen gevolgd:
• Orthomanuele therapie volgens Cyriax,
• Mulligan mobilisatie technieken en triggerpoints,
• Motorisch trainen bij musculoskeletale pijn
• Redcord training.
Ook heb ik nog 2 jaar de masteropleiding musculoskeletale revalidatie gevolgd. Zo leer ik steeds beter en vanuit verschillende invalshoeken kijken naar bewegen. Daardoor kan ik de behandeling goed op de individuele patiënt afstemmen. Ik vind het dan ook erg leuk om patiënten met klachten als gevolg van het niet of niet goed functioneren van het bewegingsapparaat te helpen.
Naast individuele behandelingen geef ik ook met veel plezier de buitensport met 55+ers van Goldensports op het Makassarplein. Ook vind ik het leuk om bij “Val op; val af!” voor mensen met een BMI>30 groepjes te begeleiden bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

×